Servert
gele!
Alle har et forhold til gele, men den trenger ikke komme fra en ferdig pakke og stivne i en bolle. Velg den beste smaken du vet om, og server den på en helt ny måte!
Vannmelon
Del en vannmelon i to og skrap ut innsiden. Hell vann i vannmelonen for å se hvor mye den rommer. Legg gelatinplatene i kaldt vann (6 plater gelatin går til 5 dl væske)
Bland ut saften, vi brukte brukte 4 deler vann til 1 del saft. Varm opp litt av saften og tilsett bløtlagt gelatin, rør til den har smeltet. Hell tilbake saften og hell videre over i vannmelonen.
Sette i kjøleskap over natten. Skjære melonen i skiver eller båter med en varm kniv.
Du trenger:
En hel vannmelon
funlight saft- vannmelon smak
Vann
Gelatinplater
Konditorfarge (valgfritt)
Gele kabaret!
Kabaret er en hjørnesten i norsk familiebrunsj, og like obligatorisk som den grønne sangen under tallerken på konfirmasjonen din. Men denne gele varianten funker enda bedre på dessertbordet!
Du trenger:
6 dl vann
3 dl Fun Light saft
10 plater gelatin